PYRAMIDE FRIED CHICKEN

PYRAMIDE FRIED CHICKEN -

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 726 beoordelingen
26 jul 2021 om 20:22 We hadden een grote bestelling geplaatst, maar alles was heerlijk. De bezorging op tijd, zeker voor herhaling vatbaar.
26 jul 2021 om 9:28 Heerlijk als altijd warm en op tijd Aleen dit keer erg weinig ribs Maar aan de smaak en servies niks te merken top als altijd
21 jul 2021 om 2:30 Top gegeten weer!
19 jul 2021 om 11:14 Zeer slechte service!!! Na 1,5 uur wachten en 3 belletjes later waar het eten nou blijft krijg je een onbeschofte man aan de lijn die het normaal vindt dat je 1,5 uur op je eten moet wachten ipv 30 minuten. Het eten was koud en niet knapperig. Afrader!
19 jul 2021 om 1:56 Wederom weer lekker gegeten, snel afgehaald en goed gevuld
18 jul 2021 om 19:51 Heerlijk gegeten, snel geleverd en goed op tijd
17 jul 2021 om 1:43 Normaal gesproken nooit te klagen en overladen we Pyramide met goede reviews. Maar vandaag hadden we helaas de kebab weg moeten gooien omdat het helemaal rood was van binnen. Van een grillroom mag je verwachten dat de kebab lekker doorgegrild wordt
16 jul 2021 om 23:03 Heerlijk gegeten, en heel snel bezorgd ook top tent
11 jul 2021 om 22:19 Waarom zijn jullie altijd zo kanker laat?
11 jul 2021 om 21:21 Superlekker en precies op tijd. Warm en veel. Ik kan niet wachten om weer te bestellen.
11 jul 2021 om 12:06 Beste restaurant voor je malse ribs pizza en lekkere vers gebakken brootjes aardige mensen en goede servies werkt altijd mee Goede telefoon contact ga zo door team Piramide
6 jul 2021 om 22:02 Lekker pizza shoarma en kip besteld, lekker die pollo was pittig ,sowieso een aan radder